26 Ağustos 2014 Salı

Nasıl Futbolcu Olunur

Türkiye gibi bir futbol ülkesinde herkes futbolcu olmak ister.Şimdi doğru yerdesiniz.Adım adım nasıl olunur anlatacam. ÇALIŞMA Bir futbolcu olmayı bırak her hangi bir spor dalında ilerlemek için bireysel anlamda kendini geliştireceksin.İlk olarak vücudunu kondisyon anlamında geliştireceksin.Kondisyon nasıl geliştirir diyorsanız bir KONDISYON NASIL GELİŞTİRIR yazımızı okuyun.Tabi sonra iyi top kontrolun olacak.Top kontrolünü gerekirse e top sektirerek duvar pası yaparak geliştirebilirsin.Her zaman oyuna konsantre olacaksın bu çok önemli.Eğer kaleci olmak istiyorsan boyunun uzun olması ve vücudunun esnek olması gerekir. Her gün bir yeri kale olarak şeçerek iyice şut çalişmalısın.En az haftada en az bir kere maç izlemelisin.

İddaadan Para Kazanmanın Yolları

Şimdi size iddaadan nasıl para kazanılacağını anlatacam.Bir sezon boyunca Herhangi bir ligden en çok berabere gelen takımı şeçiyoruz ve her hafta o takimın berabere kalacağını oynuyoruz.Böylece hem tutturamadığımız paraları çıkararız hem de üstüne para kazanırız. Tabi uygulamak veya uygulamamak size kalmış .
Arkadaşlar bugün için size bir kupon hazırladım. Zenit -Standard Liege 1 oynarim oran 1.15 Milwall- Southampton maçı 0 oynarım oran 3.20 E.Cottbus-Wehen maçında 0 oynarım oran 3.00 Bugünün kupani böyle bol şanslar dilerim.
Bugün premier Lig de yapilan transferler hakkında bilgi vericeğiz.Öncelikle Manchester City ile başlıyacağım.City Portodan Mangalayı 38 milyon euro karşiliğinda kadrosuna kattı.New York City den Frank Lampard ı kiraladı.Malagadan Wılly Caballero yu kadrosuna kattı.Sıra Manchester United ise bir çok transfer yaptı.Andre Herrera Luke Shaw Marcus Rojoyu kadrosuna kattı ve yılın transferine imza atmaya çok yalin Angel Di Maria yı kadrosuna katmal üzere.Chealsea ise Filipe Luis Diego Costa ve Cesc Fabregası kadrosuna kattı.Liverpool ise en önemli oyuncusunu Barcelonaya 81 milyon euroya sattı. Dejan Lovren Moreno Balotelli Lallana kadrosuna kattı.Arsenal ise Alexis Sanchez Chambersı kadrosuna kattı.Daha transfer dönemi bitmedi ve transferlerde devam edecektir.
Bugün şampiyonlar Ligine katılmak için son kez karşı karşıya gelecek.Zenit Standard Liege karşılacak ilk maçı zenit deplasmanda 1-0 yendi.Bugünkü maç ise büyük ihtimalle iddia oynayacak için 1 biter.Bir diğer maçta Porto Lille i ağırlıyor.İlk maçta Porto deplasmanda Lillei 1-0 yendi.Bu maçla ilgili düşüncem ise maçının 1 olacağıdır.Celtic Mariboru ağırlayacak.İlk maçta Celtic deplasmanda 1-1 berabere kaldı.Bu maçla ilgili düşüncem ise maçın 1 olacağıdır.Celtic biliyorsunuz ki Legia Varşova ya elenmişti ama Legia ceza aldı ve Celtic tur atladı. Bate Borisov ilk maçta 1-1 berabere kaldı. Ama böyle maçlarda ne olacağı pek belli olmaz ama illede oynayacam diyorsaniz ben 02 çifte şans oynardım.Apoel ise Aallborg u ağirlayacak .İlk maç 1-1 bitti Apoel avantajlı ama Apoel ilk maç çok kötü oynamıştı ben ondan dolayı bu maçın 2 biteceğidir.İddia tahminlerimiz bugünlül bu kadar yarın görüşürüz.
Premier ligde haftanın maçında şampiyonluğun en önemli adayları karşı karşıya geldi.Manchester City Liverpool u ağırladı. Sahadan galip ayrılan takım rakibini 3-1 yenen Manchester City oldu. Manchester City nin gollerini Jovetic 2 ve Agüero attı.Liverpoolun tek golunü ise Zabaleta kendi kalesine attı.Sahada genel anlamda Manchester City üstündü ve ev sahibi olmanın avantajıyla böyle bir skor ortaya çıktı. Manchester City 2 de w yaptı ve ligde üçüncü sırada şuanda.Liverpoolsa 1 galibiyet ve 1 yenilgiyle 9 . sırada. Liverpool sa dün önemli bir transferi açıkladı. Balotelliyi 16 milyon pound karşılığında kadrosuna kattı.